Lækker chokolademousse med Toms Skildpadder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Sara Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne og sukkeret piskes hvide i en skål.
Toms skildpadder smeltes over et vandbad, og piskes derefter i æggemassen. Fløden piskes og vendes forsigtigt i massen. Læg daimen i en pose, og knus det med evt. en kødhammer. 75 g. af den knuste daim vendes forsigtigt i massen. Anret moussen i portionsglas og lad den stå i køleskabet i et par timer. Pynt moussen med lidt flødeskum og resten af det knuste daim. |
|
Opskriften er vist 16420 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne