Mørbrad med champignon-fyld og bønnemos
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Anna C Indsendt : |
|
|
Champignon, chilli, løg og vand blendes sammen. Blandingen puttes omkring (ikke under) svinemørbraden. Tilsidst vikles kalkunbacon omkring. Puttes i ovn i ca 45 min. Ved siden af lægges ærter og gulerødder( hvis der bruges friske ærter, skal du vente lidt med at lægge dem ved.
Bønnemos: Bønnerne koges og behanles som der står på pakken. De kogte, kolde bønner blendes med hvidløg. Steges/varmes herefter på panden med citronolien |
|
Opskriften er vist 6103 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne