Spaghetti med tigerrejer 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : greiner Indsendt : |
|
|
Tigerrejerne tages ud af skallerne, som gemmes. Tigerrejerne lægges derefter i en marinadeaf olivenolie, presset citron, finthakket hvidløg, chili og friskkværnet peber.
Skallerne kommes i en gryde med vand og koges ind til fond. 1 dåse hakkede tomater koges næsten tør, og gemmes til senere. En god portion champignon skæres i skiver og ristes i olivenolie. Peberfrugterne hakkes i små stykker. Når der er ca 5 min. tilbage af spaghettiens kogetid, hældes tigerrejerne og lagen i en forvarmet sautepande eller wok og tilsættes champignon, fonden og de indkogte tomater, og til sidst de hakkede peberfrugter (de må gerne knase lidt). Et stort bundt frisk basilikum hakkes. Når spaghettien er kogt færdig blandes den sammen med pandens indhold i en stor skål sammen med den hakkede basilikum, hvorefter det hele blandes sammen. Server evt. med revet parmesanost og flutes. |
|
Opskriften er vist 5819 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne