Rabarberpickles
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarber og løg koges i eddiken under låg 20 min.
Farin og stødte krydderier tilsættes, samt hele krydderier, pakket i gaze. Det hele bringes i kog under omrøring og koges 10 min., til massen er blød og jævn. Krydderierne i gaze fjernes. Konserveringsmiddel tilsættes. Picklesen fyldes i varme, skyllede glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 15379 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne