Rabarberpickles

Rabarberpickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Pickles

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.fintsnittede rabarber
750 g.skoldede, pillede, hakkede løg
4 dl.eddike
900 g.farin
1 tsk.allehånde
1 tsk.peber
0.5 tsk.salt
2 tsk.kanel
1 stykkehel ingefær
2 tsk.gul hel sennep
12 helenelliker
3 tsk.konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Rabarber og løg koges i eddiken under låg 20 min.

Farin og stødte krydderier tilsættes, samt hele krydderier, pakket i gaze. Det hele bringes i kog under omrøring og koges 10 min., til massen er blød og jævn.

Krydderierne i gaze fjernes. Konserveringsmiddel tilsættes. Picklesen fyldes i varme, skyllede glas, der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 15374 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu