Ægte Bolognese fra Bologna
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Capo Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, gulerod, bladselleri fint.
Snit bacon. op i gryden med det hele med lidt fedtstof, lad det hele snurre. Tilsæt hakket oksekød og rør rundt indtil kødet er smuldret og har fået en pæn mørk farve. tilsæt tomatkoncentrat, bouillon, laurbærblade og hvidvin. spæd til med et glas vand. Låg på og lad retten simre i 5-6 timer HELST retten skal være meget mør og delikat. server med båndpasta og evt. parmesan BUON APPETITO |
|
Opskriften er vist 6667 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne