Paneret torsk
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at skrælle gulerødderne og rense porre og forårsløg.
Gulerødder og porrer skæres i 5 cm stykker som herefter skæres i julienne. Med gulerødderne gøres dette nemmest på et mandolinjern, porerne med kniv. Forårsløgene skæres på skrå i ca. 2 cm. stykker.
Grøntsagerne blancheres et par minutter (ikke møre) i kogende vand. Tages op og skylles med koldt vand og kan herefter sættes til side mens torsken tilberedes. Torsken gås efter for evt. ben og skæres i passende stykker. Vendes herefter i mel, så i æg og rasp. Den panerede torsk steges på pande i smør 4-5 minutter på hver side. Mens torsken steger dampes grøntsagerne møre i smør. Server Den panerede torsk med smørdampede grøntsager, kogte kartofler og brunet smør. |
|
Opskriften er vist 3221 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne