Wienersalat
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dressing:
mayonnaise røres med sennep, salt og peber og smages til. Kogte røde pølser eller ufarvede alt efter smag. skæres i tynde skiver. De fleste pølser er kogte og røgede, så blot check pakningen. Pølserne vendes i dressingen og Wienersalaten er klar til servering, pyntes gerne med friskklippet purløg serveret på et stykke brød. Tips: Dette er den gode gammeldags wienersalat. Opskriften laves også med cremefraiche og kartofler, men er det så ikke mere en kartoffelsalat med pølser? Det er passende med 1 del dressing til 2 dele fyld. |
|
Opskriften er vist 19116 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne