Baba ganoush - Aubergine dip
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Mellemøsten Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Auberginerne halveres på langs, skinnet gnides med lidt olie, og skindet prikkes med en gaffel.
Lagges på en bageplade, evt. med bagepapir og grilles ved 275 grader C. alm ovn under grill ca. 30 minutter til de falder sammen og kødet er mørt.
Skrab kødet ud med en ske, og lad det dryppe af i en sigte. Det afdryppede auberginekød kommes i en blender med de øvrige ingredienser, smag til løbende. Hvidløg kan undlades, og der kan evt. bruges lidt chili i stedet eller sammen med. Serveres med pitabrød eller andre former for fladbrød. |
Velsmagende Baba GanoushHer finder du opskriften på Baba Ganoush, en aubergine-dip, der passer perfekt til pitabrød, fladbrød eller som dip til din næste tapasanretning. Denne smagfulde dip vil med garanti imponere dine gæster.Baba Ganoush opskriftBaba Ganoush stammer fra Libanon, og med denne dip vil du opleve varme og smagsnoter fra det mellemøstlige køkken. I denne opskrift anvendes krydderier som hvidløg, tahin, spidskommen og koriander, der tilsammen får de bagte auberginer til at smage helt vidunderligt.Dippen er den perfekte tilføjelse til alle former for brød. Særligt spises den med pitabrød eller fladbrød, når den lille sult skal stilles. Auberginedippen har en konsistens, der minder om hummus, og er derfor også skøn til tapasretter og som dip til grøntsager. Baba Ganoush kcalAnvend Alletiders Kogebogs næringsberegner og se, hvor mange kalorier, hvor meget fedt og hvilken mængde protein der er i den skønne aubergine-dip. Sådan kan du nemt og hurtigt se næringsindhold, energi og energiprocent på alle vores opskrifter. |
Opskriften er vist 2068 gange,
og udskrevet 20 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne