Spaghetti med blåmuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Capo Indsendt : Red : |
|
|
sæt spaghettien over.
i mellemtiden: olivenolie i en stor gryde, løgene i, når de bliver klare, tilsæt blåmuslingerne, hvidvin i, og låg på. 5 min efter er pastaen NÆSTEN klar dræn den og smid den op i gryden til blåmuslingerne, låg på. nu har muslingerne åbnet sig og spaghettien er færdig, hakket persille i og vend rundt. Buon Appetito! Husk, ingen parmesan. |
|
Opskriften er vist 13143 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Fie - 2013-06-30 19:32:57 Super nemt og lækkert. Jeg tror dog at jeg vil jævne saucen næste gang så det er mere cremet og hænger bedre ved. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne