Kildemosebrød
Fryseegnet : ikke fryseegnet. Indsendt af : louise-2sej Indsendt : |
|
|
udblød gæren i vandet. tilsæt mel og salt og ælt dejen sammen. lad dejen hæve til dobbel størelse. form dejen til et fransbrød. lad brødet efterhæve til dobbel størrsel eller til den ønskede størrelse. bag brødet i en opvarmet ovn ved 180 C. franskbrødet skal bages i ca. 25 min.
|
|
Opskriften er vist 3232 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne