Kold rabarbersuppe
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand, saft og ca. 1 dl sukker bringes i kog.
Rabarber i stykker på 3-4 cm tilsættes og bringes langsomt i kog. Tages så af varmen, så det kan stå og trække 1/2 -1 time for at rabarberstykkerne ikke koger helt ud. Smages til med sukker. Bringes atter til kog, tages af blusset, jævningen tilsættes (må ikke koge). Suppen skal jævnes, så den er lidt tyndere end man ønsker at servere den, da den bliver tykkere ved afkøling. Serveres kold eller lun. |
|
Opskriften er vist 86089 gange,
og udskrevet 1354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Emilie - 2017-01-11 15:19:51 Smager SUPER dejligt. Piftede den lidt op med en anelse vaniljesukker og en klat god vaniljeis ved servering. ?idda? - 2010-05-01 16:08:41 Tror jeg vil prøve den med lidt Creme Fraiche med sukker og lidt rabarbersaft. MUMS hans - 2008-05-30 19:17:23 Fantastisk suppe! Fremragende! Det bedste jeg nogensinde har samgt! Bamse og Kylling! Jeanette Hansen - 2007-05-14 10:01:21 Hvis man siger suppen, servere den lun kan man evt. tilsætte friske jordbær i kvarte stykker - eller en klat kold flødeskum - eller bruge kammer junkere. Nina - 2005-01-01 01:01:01 Suppen er virkelig god! - Særlig med mynteis til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne