Glad Mave Mad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : HeleneP Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen på 200 C (varmluft)
1) Sorte ris skylles nogle gange. 1½L vand bringes i kog i gryde og kom risene i. Skal koges i ca 1 t. 2) Hvidløg skrælles og skæres i små tern. Peber, salt, chili og olivenolie blandes sammen med hvidløgene. Svitses på en god stor pande. Pas på de ikke brænder på, tag dem op og kom dem ned til risene når de er gyldne. 3) Mørbrad brunes på panden. kom mørbraden i en ildfast fad med pore, ærter, ananas og ½-1L vand (kødet skal være halvt dækket). Sæt i oven med stanniol over. Lad det simre der ind til risene er færdige. 4) Salaten klargøres og stilles på køl. 5) Når risene har kogt i ca en time skylles de grundig til vandet er rimelig klart. Svits risene på samme pande i det resterende olie! Kom dem derefter ned til kødet. Sørg for de er godt blandet med det andet i fadet. Tag stanniol af og skru ovnen ned på 180 C. Lad det stå i 30 min Server med salaten. |
|
Opskriften er vist 5820 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne