Hvidløgssmør cremet og blødt
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Smør og kærgården røres blødt i en elektrisk røremaskine eller med en elpisker.
Citronsaft og varm vand tilsættes lidt efter lidt. Presset eller meget finrevet hvidløg tilsættes. Hvidløgssmørret røres ca 5 min i en røremaskine eller ca 10 min med en elpisker. Tips: Laver man store portioner, kan man med fordel anvende "etfedshvidløg". Man skal bare veje de alm hvidløgsfed samt "etfedshvidløg", så man får det rigtige forhold. |
|
Opskriften er vist 3385 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne