Skildpaddecreme
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Piskefløde og skildpadder varmes forsigtigt op under omrøring i en gryde til chokoladen er helt smeltet.
Hældes over i en skål der sættes i køleskabet til næste dag, de første timer utildækket, men derefter kan skålen dækkes med film. Næste dag piskes chokoladefløden til skum som du ville gøre med piskefløde. Tips: Det er vigtigt at chokoladefløden er helt kold da du eller ikke vil kunne piske den til skum. der er lige godt 110 g. i en pakke med 4 chokoladeskildpadder så til en portion skal der bruges 8 skildpadder. Se vores Fastelavnsboller med skildpadde her |
|
Opskriften er vist 6536 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne