Kødsovs de Luxe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Chef Kasper Indsendt : Red : |
|
|
Start med at koge rødvinen ind til 2 dl.
Varm en stor pande godt op, tilsæt olivenolie og brun kødet grundigt af. Tag kødet af panden, skru lidt ned for varmen og tilsæt de finthakkede løg og en tsk. havsalt. Rør i løgene konstant - de må ikke brune, men skal bare forsigtigt steges klare. Tilsæt hvidløg efter 5 minutter og giv det et par minutter mere. I med kødet og vend det hele grundigt sammen. Tilsæt den indkogte rødvin, hakkede tomater, tomatpuré, samt eventuelt et laurbærblad og bring retten i kog. Lad det simre ved lav varme i en times tid. Kog spaghetti som anvist på pakken og smag sovsen til med havsalt og sort peber og vend basilikum i 2 sekunder inden den serveres. Riv masser af parmesan ud over det hele, når den er landet på tallerkenen. Tips: Man kan, hvis man vil, sagtens tilsætte både oregano og timian, hvis man vil. Det er til syvende og sidst et spørgsmål om smag. |
|
Opskriften er vist 7098 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne