Kyllingesuppe (stærk)
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Michael Perch Indsendt : Red : |
|
|
Skær kylling i så fine og korte strimler og lad dem stege i bunden af en gryde med lidt olie. Kyllingen må gerne få en let stegeskorpe.
Tilsæt porre og lad dem stege med i et par minutter, så de kan give mere smag. Tilsæt vandet og bouillonterningerne. Skær et kryds halvt igennem limefrugten og lad hele limenfrugten koge sammen med suppen. Efter at have kogt i et par minutter tilsættes thailandsk salt, chilipulver, cayennepeber og salt og lad koge let i 2-3 min. Tilsæt meget fint skåret peberfrugt (2x2 mm) og ærterne og lad dem koge med i et par minutter. Jævn suppen med majsstivelse, til den har en passende konsistens (kan også helt udelades.) Server og drys med fint skråtskåren forårsløg. Tips: Server evt. med ristet brød (fluté skåret i tynde skrå skiver og ristet i ovn med lidt olie og salt på til de er helt sprøde) |
|
Opskriften er vist 14908 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2013-04-10 19:26:31 Det smager sygt godt.. Pas på med chilien selvom det ikke ser ud af meget, varmer det godt ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne