Græsk lammefad 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i skiver.
Varm olien i en gryde. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Rist hvidløgene let i olien og brun dernæst kødet. Tilsæt oregano, tomater, vand, lammebouillon, kanel, salt, peber og sukker, og lad det småkoge ca. ½ time. Hæld den ukogte pasta langs kanten i et smurt ovnfasfad og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen ca. 1 time ved 175 grader. Rør rundt i pastaen et par gange så den ikke koger tør. Server lammereten med reven parmesanost og græsk salat lavet af tomat og agurkskiver, logskiver, fetaost og olie – eddike marinade. |
|
Opskriften er vist 17867 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2009-02-23 15:57:16 Kødet og saucen smager rigtig godt, men pastaen bliver overkogt og klæg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne