Blæksprutte i tomatconcasse
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Mogens Almdal Indsendt : Red : |
|
|
Hos fiskehandleren købes en pose med frosne blæksprutteringe. Der beregnes 1 pr. person. Tuberne flækkes og renses, evt. "flipstivere" fjernes. Et krydsmønster ridses forsigtigt på indersiden hvorefter den udskæres i tommelfingerstykker.
Koges 10 minutter i rødvinseddike ved svag varme. Væden sies fra og sprutterne kommes i en kaserolle med lidt olivenolie samt et hakket hvidløg og strimler af chilli uden kerner. Simrer nogle minutter og tilføres et glas tør vermuth og koges ned. Derefter tilsættes 3/4 af en dåse hakkede tomater og simrer ca. 1 time med løbende tilsætning af grøntsagsfond Optøet hel spinat sauteres på en pande i olivenolie med et fed hvidløg samt en smule rødvin. Blæksprutterne kommes i sammen med en håndfuld frosne rejer. Efter 10 minutter drysses en lille smule revet citronskal over. Serveres fra panden med lun flutes. Tips: Pas på med ikke at give sprutterne for høj varme, da de kan gå hen og blive hårde og gummiagtige. |
|
Opskriften er vist 4139 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne