Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecr

Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
1 spsk.tandoori krydderblanding
 Becel flydende
1 dl.Cremefine til madlavning 7 %
0.5 dl.mynteblade
 Citronsaft
 Salt
 friskkværnet peber
300 g.melon i tern
1 rødløg i tynde skiver
1 stor håndfuld babyspinat
1 bægersalattern 3%
 Frisk mynte
 
Opskrift:
Kom tandoori og kylling i en pose og ryst grundigt.
Steg filletterne i fedtstoffet i 5-6 minutter på hver side på middelvarme.

Blend Cremefine og mynte til en grøn creme – brug en stavblender eller hak mynten meget fint og rør den sammen med Cremefine.
Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.

Skær kyllingefiletterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ostetern.

Drys med mynteblade og server med dressing og lunt naanbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 4322 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu