Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecr
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Else Indsendt : Red : |
|
|
Kom tandoori og kylling i en pose og ryst grundigt.
Steg filletterne i fedtstoffet i 5-6 minutter på hver side på middelvarme. Blend Cremefine og mynte til en grøn creme – brug en stavblender eller hak mynten meget fint og rør den sammen med Cremefine. Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Skær kyllingefiletterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ostetern. Drys med mynteblade og server med dressing og lunt naanbrød. |
|
Opskriften er vist 4341 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne