Panna Cotta med marinerede bær (1350 kJ / 320 kcal

Panna Cotta med marinerede bær (1350 kJ / 320 kcal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.Cremefine til Madlavning 7%
75 g.sukker
0.5 Vaniljestang
3 Husblas, blade
1 dl.koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl.vand
250 g.bær, fx jordbær, blåbær, ribs, hindbær eller brombær
0.5 Vaniljestang
50 g.sukker
 
Opskrift:
Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min.
Tag den op og pres vandet fra.

Varm langsomt Cremefine, sukker og vanille op til kogepunktet under omrøring.
Smelt den udblødte husblas i den varme masse.

Si blandingen igennem et finmasket sigte og fordel cremen i fire glas.
Sæt glassene i køleskabet mindst 2 timer inden serveringen.

Bring hyldeblomstsaft, vand, vanille og sukker i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som sirup.
Hæld den varme lage over bærrene og stil det på køl.

Kom bærrene på toppen af penna cottaen og server.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Opskriften er vist 5370 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu