Panna Cotta med marinerede bær (1350 kJ / 320 kcal
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt af : Else Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min.
Tag den op og pres vandet fra. Varm langsomt Cremefine, sukker og vanille op til kogepunktet under omrøring. Smelt den udblødte husblas i den varme masse. Si blandingen igennem et finmasket sigte og fordel cremen i fire glas. Sæt glassene i køleskabet mindst 2 timer inden serveringen. Bring hyldeblomstsaft, vand, vanille og sukker i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som sirup. Hæld den varme lage over bærrene og stil det på køl. Kom bærrene på toppen af penna cottaen og server. |
|
Opskriften er vist 5370 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne