Oksemignon med rodfrugter og romersk pebersauce
Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsfilet Indsendt af : Else Indsendt : Red : |
|
|
Saucen:
Halver og rens peberfrugterne og tryk dem flade. Grill peberfrugterne i ovnen med skindsiden opad til skindet er mørkt og bobler op. Læg dem til afkøling og træk skindet af. Sauter skalotteløg stykkerne i Becel, til de er klare, tilsæt hvidvin og kog ind til det halve. Kom peberfrugt og bouillon ved og lad det koge i 10 minutter, til peberfrugterne er godt møre. Blend saucen med Cremefine og lad den koge godt igennem. Smag til med balsamico, salt og peber. Rodfrugterne: Gør rodfrugterne i stand, skær dem i grove stykker og pil hvidløgene Læg rodfrugter og hele hvidløg i en bradepande. Læg rosmarinkviste ved, krydr med salt og peber og dryp lidt Becel over. Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Oksemignon: Brun kødet i Becel og krydder med salt og peber. Steg kødet i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Brug et stegetermometer. Stegen er rosa ved ca. 60 grader. Lad kødet hvile i 10 min., inden du skærer det i skiver. Server med pebersauce og bagte rodfrugter. Tip: Server saucen i et lille glas. Det gør det visuelle udtryk endnu mere delikat. |
|
Opskriften er vist 9589 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne