Fiskesuppe med karry (1450 kJ / 340 kcal per porti
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og gulerod i fedtstoffet et par minutter, uden at de tager farve.
Tilsæt karry, limeskal og bouillon og lad det simre i 15 minutter. Drys 1-2 spsk. Maizena i og rør grundigt igennem. Skær fisken i tern og læg dem ned i suppe. Tilsæt Cremefine. Lad fisken simre svagt i et par minutter, indtil den er mør. Tilsæt rejer og kom en håndfuld friske spinatblade i. Smag til med limesaft, salt og peber. Server suppen med groft brød. |
|
Opskriften er vist 8211 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne