Cremet aspargessuppe med kylling (1050 kJ / 250 kc
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Else Indsendt : Red : |
|
|
Kog bouillonen op i en gryde og jævn med Maizena.
Tilsæt kyllingestykkerne og kog videre i 10 minutter. Tilsæt asparges og kog i ca. 30 sek. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt den piskede Cremefine og rør forsigtigt rundt inden servering. Pynt med purløg. |
|
Opskriften er vist 13742 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne