Super lækker kokoskage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt af : vanilje1903 Indsendt : Red : |
|
|
Start med at tænde ovnen på 225 grader.
Derefter går du i gang med dejen: Smelt forsigtigt smørret. Pisk derefter æg og sukker sammen i en skål så det bliver til en luftig masse og tilsæt bagefter det smeltede smør og resten af ingredienserne. Pisk det hele godt sammen. Læg herefter bagepapir i en ovn-bradepande og bred dejen ud i bradepanden. Nu skal kagen bages i 10 - 12 minutter. Imens laver du den lækre kokos-glasur: Put smør, sukker, lys sirup og fløde i en kasserolle og kog det i et par minutter. Tilsæt derefter kokos og lad det koge et par minutter mere. Læg glasuren på kagen, når den er færdigbagt. Sæt herefter kagen med glasuren i ovnen igen og bag den i 8 - 10 minutter, til glasuren er flot og lysebrun. Når kagen er afkølet skærer du den ud i firkanter på ca. 3 x 3 cm. Tips: Nyd kagen! (Server den evt. med en kugle vaniljeis.) |
|
Opskriften er vist 11514 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-01 16:13:41 har lavet den syndes den er noget flad i det min bliver ikke mere en 1 cm høj er det mendinge med den ellers smager den supper godt Connie - 2012-08-03 14:24:42 Mums! Denne kage er en favorit hos både ungerne og vi gamle i familien. Bagte denne kage til min 50 års fødselsdag, og har bagt den adskillige gange efter. Super lækker! johanne - 2012-03-18 11:12:41 Fantastisk kage! Dn smager bare super lækkert, og så kan den fryses ned og gemmes. MUMS! Susanne - 2012-01-26 15:10:27 Super lækker kage! Passer perfekt til dens navn. Jeg kommer HELT klart til at bage denne kage igen! Super opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne