Chokoladecreme med rabarberkompot
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Creme:
Kog mælken op med likør og sukker. Læg husblads i blød i koldt vand i 3-4 min. Knug den fri for væde og kom den i en gryde med lidt vand. Smelt den for svag varme under omrøring. Afsval husbladsen før den tilsættes mælkeblandingen sammen med æggeblommer og smeltet chokolade. Pisk fløden til skum og vend den i cremen. Pensl fire forme med lidt olie og for dem med husholdningsfilm. Drys knuste makroner i formen og fordel cremen heri. Stil dem i køleskabet, indtil de skal serveres. Kompot: Rens rabarberstilkene, skær dem i små stykker og kog dem møre i vandet, sammen med sukker og vanillesukker. Afkøl kompotten før den serveres til cremen. |
|
Opskriften er vist 12475 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne