Chocolate chip cookies 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Mortenskildpadde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
ca. 1/4 af chokoladen hakkes fint, 1/4 hakkes groft og 1/2 hakkes til forholdsvis store stykker.
Pisk smør, sukker og æg sammen med en el-pisker. Bland mel, vanillesukker og bagepulver. Rør melblandingen i dejen og rør derefter nødderne og chokoladen i. Dejen skal være klistret, derfor tilsættes der mælk lidt af gangen - når alle indgredienser er tilføjet. Beklæd en bageplade og afsæt klatter med god mellemrum. - de flader ud når de kommer i ovnen, så tænk derfor ikke på at forme dem til runde kugler. Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 8-10 min. Afkøles på bagerist eller på pladen. MÅ IKKE STABLES! |
|
Opskriften er vist 47977 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer mulle - 2016-10-22 18:14:52 Nøjh de smager som at række tungen ud af vinduet Mig - 2014-11-01 17:25:42 De blev så kedelige! Både i smag og konsistens |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne