Rabarberis med høvlet nougat
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker. De kommes i et ildfast fad. Der drysses farin over, og lidt vand hældes ved. Fadet stilles i ovnen ved 250 grader i 8 min. Mælk, fløde og marven fra vanillen varmes op. Æggeblommerne piskes med sukker, og fløden/mælken hældes i æggemassen, mens der piskes i den. Rabarberne vendes i massen som kommes i forme, der fryses. Ved serveringen pyntes med høvlet, blød nougat.
|
|
Opskriften er vist 11618 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-06-15 21:15:20 Rabarber sælges gerne i 1 kg. bundter anonym - 2009-06-05 18:56:55 Hvor meget er et halvt bundt rabarber ???? Mine i haven står ikke i bundter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne