Kyllingegullasch eller gulyas i stegeso
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Oprindelsesland : Ungarn Fryseegnet : Nej Indsendt af : Morfred Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i grove tern. Gulerødder og kartofler skæres i mundrette bidder. Kog et par dl. vand og opløs bouillonterningerne deri.
Et par håndfulde af grøntsagerne lægges i bunden af den gennemfugtede stegeso. Kyllingestykkerne lægges ovenpå. en strøget teske kommenspulver drysses udover og derefter tilsættes to spiseskeer paprika og et drys salt. Hæld bouillonen ved og tilsæt yderligere vand. Resten af grøntsagerne kommes henover. Læg låg på stegesoen og stil den i den kolde ovn. Stil ovnen på 220 grader. Retten mørner i 75 minutter. Hvis din ovn er meget længe om at komme op i temperatur (typisk for ældre 220V ovne), skal du påregne et kvarter ekstra. Tips: VARIANT: Tilsæt lidt færre kartofler men til gengæld 250 g rensede champignons skåret i mundrette bidder. Alt i alt en nem og lækker ret, der stort set passer sig selv. |
|
Opskriften er vist 9455 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Toria - 2016-10-31 19:30:41 Smager rigtig godt.Pas på med formeget vand. Mit blev næsten til suppe. Brugte 1 liter + bouillon, det var formeget. Kunne godt nøjes med det halve. Glæder mig til at prøve igen:o) En rigtig god ret navnlig til dem der ikke er til stærkt mad:o) Morfred - 2012-02-05 19:37:58 Selv bruger jeg faktisk altid rosenpaprika (stærk paprika), men retten smager altså også udmærket med den betragteligt mildere Edelsüss paprika. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne