Salat med oksekød og sød sennepsdressing
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet på en pande. (Det skal ikke være gennemstegt, kun brunes.)
Hæld det over i en skål og hæld olien fra panden hen over, sæt skålen i køleskabet til afkøling. Bland sennep, cider, honning, soja og olie i en skål. Sæt den færdigblandede dressing i køleskabet til afkøling. Skær oksestrimlerne i små tern og vend dem ned i dressingen. Hak persillen og vend den i blandingen. Hak salaten og vend den i blandingen. |
|
Opskriften er vist 8385 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne