Kattofel suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kent Bøllund Indsendt : Red : |
|
|
kræl kattoflerne og løget og skær dem i stykker. Skær porene i skiver, vær opmerksom på at der godt kan være jord i poren, så tjek og skyld grundig specielt i de grønne stykke vist man velger at tage det med. Hak hvidløget i et par stykker.
Kom alle grøn sagerne i en gryde og fyld men vand så det lige dækker, kom salt, peber og terningerne i. Koges ca 20 min. under låg indtil kattoflerne er kogt. Tag en stav blender og blend i gryden eller kom det i en blender og held tilbage i gryden når det er godt blendet til en pure. Tips: Kom eventuelt ristet bacon og/eller nogen kattofel terninger. mag til med salt og peber før servering |
|
Opskriften er vist 3444 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne