Abemas chilli sovs
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : abema1 Indsendt : Red : |
|
|
De Hakkede løg og chili svitses let. Bouillon kartofler gulerødder tilsættes og simre 20 min. De hakkede peberfrugter tilsættes og koger med det sidste kvarter.
Tilsæt salt og peber. Evt. lidt sukker. |
|
Opskriften er vist 7277 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne