Røde Koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : dittemai Indsendt : Red : |
|
|
Bank nakkekoteletterne lidt flade og del dem i 2-3 stk.
Brun dem på en pande i lidt flydende fedtstof, skal bare brunes, ikke steges færdige. Kom dem i en gryde Brun 2 løg der er skåret i skiver, og put dem i gryden. Kog panden af med 2 dl. vand og kom i gryden. Tilsæt 2 små ds. tomatpure og 1/4 l. fløde. Husk at krydre koteletterne med salt og peber. Kom vand ved så kødet er næsten dækket af blandingen af pure, fløde og vand. Lad det småsimre i en lille times tid eller til kødet er så mørt at du kan dele det med en gaffel. Hvis sovsen skal være lidt tykkere tilsættes meljævning. Kog ris efter kogeposens opskrift. Husk at røre i gryden med kødet en gang imellem. God fornøjelse og god appetit. Tips: Den sunde meizena fløde kan også bruges, hvis man tænker på kalorierne. |
|
Opskriften er vist 7533 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte Mak - 2019-11-12 04:44:06 Meget forsinket undskyld så du har nok fundet ud af det — men ville nok skære ti minutter af og så ellers prøve mig frem det handler jo alt sammen om konsistensen af både sovs og det møre kød - håber du ellers fik en god portion mad ud af det :) anonym - 2017-06-04 08:05:47 Hej. Hvor lang tid vil du tro de skal have i en stegeso (ikke rømertopft) i ovnen, lad os sige på 180 grader? anonym - 2014-09-09 07:41:21 Hejsa -- Kan se, at der er nogle der har valgt at bruge opskriften. Kunne godt tænke mig at høre, om I kan lide retten lige så meget som jeg og mine kan :) Eller måske komme med forslag til bedringer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne