Pastaskruer med Ostesovs
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : dittemai Indsendt : Red : |
|
|
Skær et løg i tern og brun dem let i en gryde.
Tilsæt kødet indtil det er næsten helt stegt igennem. Tilsæt salt og peber efter egen smag. Tag et stort glas vand og i gryden til det næsten dækker kødet og lad det så simre i ca. tyve minutter. Synes I at sovsen er for tynd, tilføj en lille smule meljævning indtil I mener det er tykt nok. Kog pastaskruerne, så mange som der er plads til i et ildfaste fad til sidst. Når skruerne er færdige, kom dem i en si og skyl dem over med koldt vand. Kom dem dernæst i et ildfast fad. Hæld kødsovsen over pastaen og tilsæt en hel bøtte mornaysauce. Sæt det i en forvarmet ovn på 180 grader indtil osten bliver gylden og så ellers velbekomme. Tips: Den fedtfattige version er med revet ost i stedet for flydende oste sovs. Smager desuden godt med ketchup på til allersidst |
|
Opskriften er vist 6453 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte Mai - 2015-06-27 12:03:08 Hejsa -- Kan se, at der er nogle der har valgt at bruge opskriften. Kunne godt tænke mig at høre, om I kan lide retten lige så meget som jeg og mine kan :) Eller måske komme med forslag til bedringer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne