Italienske kødboller med Pappadelle
Fryseegnet : ? Indsendt af : MortenRF Indsendt : Red : |
|
|
Form nogle kødboller efter behov og størrelse (Vi brugte Salsiccia pølse - 2 stk pølse = 20 små kødboller).
Steg dem 5min ved god varme. Snit Aubergine, chili (grøn), 2-3 fed hvidløg og et løg i tern og læg i en skål. Fjern kødbollerne fra panden og læg "Aubergine blandingen" på og lad den stege i 2-3 minutter. Tilsæt tomatsovsen (Vi brugte Cal Valls - Spansk bio-økologisk tomatsovs) og tørret oregano, og lad det stå og simre i små 5 minutter. Kog pastaen (Fuldkorns Pappadellebio) i 3minutter til den er Al Dente. Tilsæt kødbollerne i sovsen og velbekomme! Kan evt. rive lidt tør ost udover. Tips: Kan også lave en grønkåls salat med løgringe & Olivenolie/æble eddike dressing, som tilbehør. Grønkål (antal efter behov) Olivenolie Æbleeddike Salt & Peber 1 løg (skåret i ringe) |
|
Opskriften er vist 5483 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne