Italienske kødboller med Pappadelle

Italienske kødboller med Pappadelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : MortenRF

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Salsiccia pølser
1 glastomatsovs (Cal Vall)
250 g.frisk pasta (Pappadellebio)
1 løg
1 aubergine
0.5 chili
2-3 fedhvidløg
 Oregano
 Tør ost
 
Opskrift:
Form nogle kødboller efter behov og størrelse (Vi brugte Salsiccia pølse - 2 stk pølse = 20 små kødboller).
Steg dem 5min ved god varme.
Snit Aubergine, chili (grøn), 2-3 fed hvidløg og et løg i tern og læg i en skål.
Fjern kødbollerne fra panden og læg "Aubergine blandingen" på og lad den stege i 2-3 minutter. Tilsæt tomatsovsen (Vi brugte Cal Valls - Spansk bio-økologisk tomatsovs) og tørret oregano, og lad det stå og simre i små 5 minutter.

Kog pastaen (Fuldkorns Pappadellebio) i 3minutter til den er Al Dente.
Tilsæt kødbollerne i sovsen og velbekomme!
Kan evt. rive lidt tør ost udover.

Tips:

Kan også lave en grønkåls salat med løgringe & Olivenolie/æble eddike dressing, som tilbehør. Grønkål (antal efter behov) Olivenolie Æbleeddike Salt & Peber 1 løg (skåret i ringe)





karakterer:
Opskriften er vist 5483 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu