Kokoscreme med rabarberkompot

Kokoscreme med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
100 g.sukker
3 dl.kokoscreme
2 Husblas, blade
1 dl.groftrevet kokosmel
2 dl.piskefløde
4-6 stilkerabarber
1 dl.sukker
½ dl.vand
½ vaniljestang
 
Opskrift:
Pisk æggene godt sammen med sukker og pisk kokoscremen i. Pisk cremen tyk over svag varme eller vandbad - den må ikke koge. Tilsæt kokosmel og hæld cremen i en skål til afkøling. Udblød husblasen i koldt vand og smelt den i den lune kokoscreme. Vend flødeskum i cremen, når den er afkølet, og sæt den i køleskab mindst 1 time. Rens rabarberne og skær dem i 4 cm lange stykker. Kog en lage af sukker, vand og flækket vanillestang, vend rabarberne i og lad dem få et hurtigt opkog. Stil dem til afkøling. Anret cremen evt. formet som æg omkranset af rabarber.





karakterer:
Opskriften er vist 12690 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu