Kokoscreme med rabarberkompot
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene godt sammen med sukker og pisk kokoscremen i. Pisk cremen tyk over svag varme eller vandbad - den må ikke koge. Tilsæt kokosmel og hæld cremen i en skål til afkøling.
Udblød husblasen i koldt vand og smelt den i den lune kokoscreme. Vend flødeskum i cremen, når den er afkølet, og sæt den i køleskab mindst 1 time.
Rens rabarberne og skær dem i 4 cm lange stykker. Kog en lage af sukker, vand og flækket vanillestang, vend rabarberne i og lad dem få et hurtigt opkog. Stil dem til afkøling.
Anret cremen evt. formet som æg omkranset af rabarber.
|
|
Opskriften er vist 12690 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne