Aspargessuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Signe Indsendt : Red : |
|
|
Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.
|
|
Opskriften er vist 11575 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Liva - 2013-03-16 09:57:43 godt med en fryseegnet, og lige så go som Karolines opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne