Kødsovs 07
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Katja Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconen i en gryde med lidt olie, i 2-3 min. Put løget i og steg til løget en gylden. Derefter steges oksefarsen sammen med bacon og løg til det er gennemstegt. Put salt og peber i og tomatpúre i gryden. Hæld lidt vand i og lad det koge op i svag varme. Lad vandet koge ud, og tilsat fløden. Når fløden koger tilsættes cocktailpølserne. Retten er færdig når cocktailpølserne er færdige.
Tips: Hvis fløden skal stivnes er det godt at bruge majsstivelse. Retten kan serveres med paste og lidt flute. |
|
Opskriften er vist 4971 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne