Kødsovs 07

Kødsovs 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Katja Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Oksefars
150 g.Løg
150 g.Bacon i tern
150 g.Cocktailpølser
50 g.tomatpúre/flåede tomater
5 dl.Fløde
 
Opskrift:
Steg baconen i en gryde med lidt olie, i 2-3 min. Put løget i og steg til løget en gylden. Derefter steges oksefarsen sammen med bacon og løg til det er gennemstegt. Put salt og peber i og tomatpúre i gryden. Hæld lidt vand i og lad det koge op i svag varme. Lad vandet koge ud, og tilsat fløden. Når fløden koger tilsættes cocktailpølserne. Retten er færdig når cocktailpølserne er færdige.

Tips:

Hvis fløden skal stivnes er det godt at bruge majsstivelse. Retten kan serveres med paste og lidt flute.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti bolognese - Pasta kødsovs

karakterer:
Opskriften er vist 4974 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu