SU boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : lene Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælk og margarine ved svag varme. Skal kun være lillefingervarmt. Smuldr gæren i en skål og hæld mælken over så gæren opløses.
Tilsæt det øvrige lidt af gangen. Har du en lille røremaskine er den perfekt. Lad det hæve i en time. derefter triller du dejen til boller, lader dem hæve igen. Sættes i kold ovn 200 grader i ca. 25 minutter. Tips: Du kan tilsætte lidt gurkemeje, eller frugtfarve, så bliver det ekstra dekorative. Du kan tilsætte lidt fuldkornsmel for at gøre dem grove. Brug fantasien og tøm melbøtterne for rester |
|
Opskriften er vist 2872 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne