Super luftig chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Hjemmebageren Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader C.
Bagepulveret blandes i melet og de øvrige tørre ingredienser tilsættes. Margarinen smeltes og vandet tilsættes så væsken bliver lunken. Tilsæt det til de tørre ingredienser sammen med æggene. Pisk til dejen er ensartet. Hæld den så i en bradepande på ca. 30x40 cm. Bages på midterste rille i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 90696 gange,
og udskrevet 1055 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (87 stemmer) |
|
Kommentarer Heino - 2021-02-05 01:36:04 Det var en al for kraftig vanilje kage Heidi - 2020-07-11 15:47:38 Jeg piskede æg og sukker luftigt først og tilsatte herefter resten af ingredienserne. Virkelig luftig. Shannie - 2019-03-14 20:18:56 Rigtig god kage. Selv på 3. Dagen var den som nybagt :-) mrel - 2017-10-13 10:36:34 Jeg prøvede at følge ingrediens listen, men den blev mere og mere våd... Min er allerede i ovnen og efter 30 min er der tynd skorpe men kagen er helt våd indeni... læste at der står pisk, så der menes vel man skal piske den så hårdt den står af sig selv? næste gang jeg laver kage får den dælme med piskeriset. Pia Salmon - 2016-10-27 15:49:43 Virkelig god kage Dejlig luftig præcis som jeg ønskede det Mine unger var VILDE med den Sandie gry - 2015-04-08 13:58:07 Kanon lækkert og fedtet kage . Kan klart anbefales :) men 3 æg så blir den bare super. anonym - 2015-02-25 22:54:14 Kun 3 æg så spiller den. Mor til 4 - 2013-09-20 12:29:33 Mums mums for en kage. Super lækker og fedtet... Har ikke serveret den for nogen endnu der ikke kunne lide den. Både skole, børnehave og dagpleje... mona - 2013-05-01 14:30:05 jeg sætter ?? ved mængden af smør 300g - det er helt klart for meget, den virker så fedtet når den kommer i munden, at det føles som spiser man næsten ren smør Mette - 2013-03-26 12:13:37 Fantastisk kage!!!! Trine - 2013-03-15 20:06:42 Verdens værste kage. Der er alt for meret fedtstof og væske i forhold til tørre ingredienser 👎 :/ Dbc - 2013-03-13 16:13:54 Kan man bruge mælk i stedet for vand? anonym - 2013-02-25 21:33:20 Alm. Ovn anonym - 2012-10-07 20:20:55 Varmluft eller alm ovn? Jørgen H - 2012-07-15 09:59:30 satme en blød og luftig kage. Serverede den for nogle venner, de troede ikke på at det var hjemmebag. joan - 2012-06-15 18:13:31 den bedste chokoladekage jeg til nu har smagt bruger opskriften til mine fondant kager som jeg sælger og har kun fået samme respons tilbage, super luftig og lækker og holder sig frisk i lang tid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne