Faserede Peberfrugter
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Skyld peberfrugterne og skær den grønne stilk af, uden at ødelægge peberfrugten. Skyl dem grundigt så alle kernerne kommer ud. Krydr kødet med salt, peber og paprika og fyld peberfrugterne med det. Lig dem ned i en gryde med kogene vand (alle peberfrugter skal være tildækket med vand) og lad dem koge i 30-35 minutter.
Kog de flåede tomater sammen med tomatpuréen, oregano, bouillonterningen smag til med salt og peber, evt. tilsæt lidt vand. Når peberfrugterne er færdige, så kom dem over i et fad og hæld tomatsaucen over og gratiner dem i ovnen i 10 minutter. Tips: Serveres med ris |
|
Opskriften er vist 4141 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne