Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcreme
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Sorbet:
Vand, sukker og vanille koges op. Blendes med jordbær- og rabarber. Afkøles og fryses i ismaskine eller i fryser ved stadig omrøring. Råcreme: Piskefløde og crème frâiche piskes. Æggeblommer, vanillemarv og flormelis piskes hvidt og drejes i flødeskummet. Råcremen vendes forsigtigt, men resolut i sorbeten, så isen bliver tofarvet. Sorbet og råcreme fryses derefter sammen. Sukkerbrød: Butterdejsskiver vendes i sukkeret og bages i ovnen ved 200 grader C i ca. 5 min. Anretning: Isen anrettes på kolde dybe tallerkener med sukkerbrød og frugt omkring. |
|
Opskriften er vist 17065 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne