Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcreme

Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sorbet:
150 g.jordbær
150 g.rabarber
150 g.sukker
1,5 dl.vand
1 Vaniljestang
 
 Råcreme:
2 dl.piskefløde
1 dl.cremefraiche 38%
4 æggeblommer
50 g.flormelis
½ Vaniljestang
 
 Sukkerbrød:
4 skiverbutterdej (1 x 5 cm), 3 mm tyk
 sukker til at drysse dejen med
 
Opskrift:
Sorbet:
Vand, sukker og vanille koges op. Blendes med jordbær- og rabarber. Afkøles og fryses i ismaskine eller i fryser ved stadig omrøring.

Råcreme:
Piskefløde og crème frâiche piskes. Æggeblommer, vanillemarv og flormelis piskes hvidt og drejes i flødeskummet. Råcremen vendes forsigtigt, men resolut i sorbeten, så isen bliver tofarvet. Sorbet og råcreme fryses derefter sammen.

Sukkerbrød:
Butterdejsskiver vendes i sukkeret og bages i ovnen ved 200 grader C i ca. 5 min.

Anretning:
Isen anrettes på kolde dybe tallerkener med sukkerbrød og frugt omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 17066 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu