Kartoffelpizza med pesto
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Kejoh54 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget. Drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under et klæde en halv times tid. Skær de rå kartofler meget tyndt ud nærmest papirstyndt, brug gerne en mandolin. Skyl dem i vand for at trække lidt stivelse ud og tør dem så grundigt i et rent viskestykke. Vend kartoflerne med olie, salt, peber og rosmarin, stil til side. Rul eller tryk dejen ud i en let smurt bradepande eller bageplade, det kan også laves 2 runde pizzaer. Fordel kartoflerne på dejen. Bag pizzaen på midterste rille ved 270 grader C. alm ovn i 12-15 minutter. Kan serveres med pesto på toppen og evt. en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 5586 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne