Oksekødsgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Bland salt og peber i melet.
Vend kødtern deri. Hæld olie i en gryde. Brun kødet og tag det op i. Hæld baconen i gryden og svits det, til det er sprødt og gyldent. Skær gulerødderne og pastinakken i tern, tilsæt det i gryden og lad det svitse i 5 minutter. Læg kødet i gryden igen. Tilsæt tomatpure og timian og lad det svitse med i 2 minutter. Tilsæt rødvin og grøntsagsbouillon, sæt låg på gryden og lad det simre i 1½ time. Smag til med salt og tilsæt persille. Server med ris. |
|
Opskriften er vist 8910 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne