Nemme kokosmakroner
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : nej Indsendt af : Maltevang Indsendt : Red : |
|
|
Husk bagepapir
Bland kokosmel, sukker, æg og fedtstof sammen. Form kokosmakronerne i hænderne, idet du tager hvad der svarer til en STOR spiseskefuld af massen, former den til en top, og sætter den på bagepladen. De hæver lidt, men ikke meget. Bages i varmluftovn ved 175 grader i 10-12 minutter. Hold øje med dem, de skal være gyldenbrune. Når de er afkølet, smeltet chokoladen over vandbad, og du giver kokosmakronerne chokolade i bunden. Tips: Opskriften er fra min svigermor, Maja Nielsen, som døde for mere end 15 år siden. Hun lavede dem, for som hun sagde, alt skal bare røres sammen, ikke noget med næn hånd. En lækkerbisken, som alle kan håndtere. |
|
Opskriften er vist 13929 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne