Makronsnitter 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : LH1972 Indsendt : Red : |
|
|
Tænd din ovn og sæt temperaturen på 175 gr. C. Beklæd en bradepande med bagepapir.
Bland mel, rørsukker og bagepulver. Skær dit smør i tern og lad det smuldre ind i melblandingen. Tilsæt æggeblommerne og rør dem ind i smuldredejen. Hæld skålens indhold ud i bradepanden og tryk dejen sammen i et jævnt lag i bunden. Forbag bunden 15 minutter ved 175 grader. Rør æggehvider, flormelis, marcipan og mandelessens sammen i en skål. Fordel marmelade og hakket chokolade på den forbagte bund. Dryp makronfyldet over så det kommer til at dække overfladen. Hæld ikke det hele ud ét sted og forsøg at trække laget over de øvrige ting. Det bliver ikke kønt. Sæt bradepanden i ovnen igen, skru temperaturen op til 200 grader og bag kagen i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 15965 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-18 11:22:29 Supergod opskrift. De smager himmelsk. Men pas på man bliver afhængig!!! Svane - 2012-10-31 18:35:08 Jeg har nu lavet den flere gange til forskellige gæster, og alle er helt vilde med den. Prøvede for sjov skyld også at lave den med færdigkøbte butterdejsplader. Det kan bestemt ikke anbefales mcagner - 2012-04-20 11:01:27 Jeg kan kun sige en ting. Nam. Rigtig lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne