Makronsnitter 02

Makronsnitter 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : LH1972

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
450 g.hvedemel
250 g.smør
250 g.rørsukker
2 tsk.bagepulver
4 store æggeblommer
 
 Fyld:
2 dl.marmelade
150 g.hakket mørk chokolade
 
 Makronmasse:
4 æggehvider
500 g.flormelis
250 g.groftrevet marcipan
1 tsk.mandelessens
 
Opskrift:
Tænd din ovn og sæt temperaturen på 175 gr. C. Beklæd en bradepande med bagepapir.

Bland mel, rørsukker og bagepulver. Skær dit smør i tern og lad det smuldre ind i melblandingen. Tilsæt æggeblommerne og rør dem ind i smuldredejen.

Hæld skålens indhold ud i bradepanden og tryk dejen sammen i et jævnt lag i bunden.
Forbag bunden 15 minutter ved 175 grader.

Rør æggehvider, flormelis, marcipan og mandelessens sammen i en skål.

Fordel marmelade og hakket chokolade på den forbagte bund.

Dryp makronfyldet over så det kommer til at dække overfladen. Hæld ikke det hele ud ét sted og forsøg at trække laget over de øvrige ting. Det bliver ikke kønt.

Sæt bradepanden i ovnen igen, skru temperaturen op til 200 grader og bag kagen i 20 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Makronsnitter

karakterer:
Opskriften er vist 15967 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-18 11:22:29
Supergod opskrift. De smager himmelsk. Men pas på man bliver afhængig!!!

  -   2012-10-31 18:35:08
Jeg har nu lavet den flere gange til forskellige gæster, og alle er helt vilde med den. Prøvede for sjov skyld også at lave den med færdigkøbte butterdejsplader. Det kan bestemt ikke anbefales

  -   2012-04-20 11:01:27
Jeg kan kun sige en ting. Nam. Rigtig lækkert.